Yemek tarifleri / Tavuk Şinitzel
Tavuk Şinitzel Tarifi İçin Malzemeler
- 1 tavuk göğüs(kemik ve derisi alınmış)
- 2 yumurta
- 1 paket galeta unu
- 1 su bardağı un
- Kızartmak için sıvı yağ
Tavuk Şinitzel Tarifi Yapılışı
- Tavuk göğüslerini ne çok kalın nede çok ince fileto olarak kesiyoruz.
- 3 ayrı tabağa un, çırpılmış yumurta ve galeta ununu koyuyoruz.
- Filetolarımızı teker teker önce una ,sonra yumurtaya, en son galeta ununa buluyoruz.
- Geniş bir tavada kızartıyoruz.
- Ateşimiz çok harlı olmayacak orta ısıda pişiyoruz.
- Sevdiklerinizle paylaşmanız dileği ile.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder