Narcos

Narcos         Narcos: Cartel Wars Screenshot                                                                                                                                                 Amerikan televizyonlarının son yıllarda ilgi ile takip edilen ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan dizisi Narcos artık mobil oyunu ile cep telefonuna geliyor. Narcos: Cartel Wars ile harika bir strateji oyunu mobil uygulama mağazalarında seni bekliyor.
“Strateji oyunu severim.”, “Strateji oyunları tam bana göre” diyorsan aradığın yeni heyecanı Narcos: Cartel Wars’ta bulacaksın. Oyunun Türkçe Karşılığı Narcos: Kartel Savaşları anlamına geliyor. Strateji oyunları arasında en yenilerden biri olan bu oyun gerçek zamanlı olarak oynanıyor.
Televizyon dizisi olan Narcos’un kendi oyunu olan Narcos: Cartel Wars, dizi ile hemen hemen aynı çizgide gidiyor diyebiliriz. Oyuna ilk başladığınız zaman kendi dünyanızı sıfırdan başlayarak kuruyorsunuz. Seviyeler ilerledikçe kartel savaşlarında en iyi olmak için uğraşıyorsunuz.Oyunun ilk aşamasında yapmanız gereken şey savunmanızı güçlendirmek olacak. Bunun için oyun içinde ihtiyacınız olacak olan üretim binalarını kurmakla işe başlıyorsunuz. Savunmanızı geliştirdikten sonra sıra saldırıya ve yağmalamaya geliyor. Bunun için kartellerin kamplarına saldırarak yağmalamayı gerçekleştirmiş oluyorsunuz.
Narcos: Cartel Wars oyununda seviye atladıkça Sicario adı verilen liderlerin kilitlerini açmaya başlayacaksınız. Bu Sicario adı verilen liderler hem savunma birliklerinde hem de çatışma birliklerinde görev alabiliyorlar. Yani bu liderleri hem savunmanızda hem de çatışma esnasında kullanabilirsiniz.
Oyunun en önemli noktalarından birisi kartel oluşturmak ya da daha önce oluşturulmuş olan kartellerin arasında yer almak. Kartel oluşturabilmek için diğer oyuncular ile birlikte bir ekip kurulması gerekiyor. Karteller arasında en iyi olabilmek için diğer kartellere karşı mücadele verilmesi gerekiyor.
Narcos: Cartel Wars oyunu yapay zekaya karşı oynanabildiği gibi multiplayer özelliğini destekleyen bir özelliğe de sahip. Yani dünya üzerinde diğer Narcos hayranlarının oynadığı bu oyunda başka kişilere karşı mücadele edebilirsiniz. Arkadaşlarınız ile oluşturduğunuz karteller ile daha büyük savaşlara girebilirsiniz.
Narcos dizisi hayranları tarafından büyük bir ilgi ile karşılanan ve kısa süre içinde çok fazla oyuncu kitlesine ulaşan bu strateji oyunu sizin eğlenceli vakit geçirmenizi sağlayacak.
Strateji oyunları içinde en iyi olmaya hazırlanan ve büyük bir oyuncu kitlesine sahip olan Narcos: Cartel Wars macerasına katılmak istiyorsanız Android telefonlar için Google Play, IOS telefonlar için ise AppStore mağazalarını ziyaret etmeniz yeterli olacaktır. Üstelik Narcos: Cartel Wars oyunu tamamen ücretsiz.

Yorumlar