OYUN / FIFA 18_2018

DRAMATİK ANLAR

Yeni hareket ve bitiricilik animasyonları ayakla ve kafayla yapılan vuruşları daha akıcı bir hale getirip dramatik goller atma ihtimalini artırıyor ve yepyeni orta açma kontrolleri de topu ceza sahasına gönderirken çeşitli seçenekler sunuyor. Akıcı, merkeze ve arka direğe açılan ortalar, atağa çıkan oyuncuyu doğru bir şekilde topla buluşturmak için çeşitli yöntemler oluşturuyor. 

GERÇEK OYUNCU HAREKETİ TEKNOLOJİSİ

Seri tarihindeki en büyük oyun mekaniği yeniliğini getiren FIFA 18, Gerçek Oyuncu Hareketi Teknolojisi adlı yepyeni animasyon sistemiyle hassasiyeti ve oyuncuların kişiliklerini bir üst seviyeye çıkarıyor. Artık Cristiano Ronaldo ve diğer yıldız oyuncular tıpkı gerçek maçlardaki gibi hareket edecekler.FIFA 18'de tiki-taka'dan yoğun baskıya kadar birçok Takım Tarzıyla dünyanın en iyi kulüplerinin ünlü taktiklerini 

BÜYÜLEYİCİ ATMOSFERLER

Gerçekçi güneş konumu, sinematik atmosfer derecelendirmesi, özgün saha kenarı süslemeleri, zemin aşınması, kulüp ve stadyuma özel pankartlar, uyarlamalı maç sunumu ve zemin kalitesindeki değişikliklerle FIFA 18'de futbolun en büyüleyici özellikleri bir araya geliyor. Atağa çıkarken özgün tezahüratları dinleyin, gol attığınızda gerçek heyecanı hissedin ve hatta gol sevincinizi taraftarlarla birlikte yaşayın.kullanabileceksiniz. Ayrıca Yeni Oyuncu Pozisyonları ile oyunu okumak için daha fazla zamana ve alana sahip olurken, geliştirilmiş taktiklerdeki yeni atak koşuları ve devamlı destekle oyunculara daha fazla seçenek sunulacak.FIFA 18'de tiki-taka'dan yoğun baskıya kadar birçok Takım Tarzıyla dünyanın en iyi kulüplerinin ünlü taktiklerini kullanabileceksiniz. Ayrıca Yeni Oyuncu Pozisyonları ile oyunu okumak için daha fazla zamana ve alana sahip olurken, geliştirilmiş taktiklerdeki yeni atak koşuları ve devamlı destekle oyunculara daha fazla seçenek sunulacak.

Yorumlar