Magnolia Tarifi
Magnolia Tarifi İçin Malzemeler
- 1 litre süt
- 1 su bardağı toz şeker
- 2 adet yumurta sarısı
- 1 Türk kahvesi fincanı mısır nişastası
- 2 yemek kaşığı tepeleme un
- 1 adet vanilya
- 1 kutu krema ( 200 ml)
- 2 paket eti Burçak bisküvi
- 3 adet muz
Magnolia Tarifi Yapılışı
- İlk iş olarak bisküvileri rondo da çekip toz haline getiriyoruz.
- Muhallebisi için süt, toz şeker, yumurta sarısı, nişasta, unu ve vanilyayı tencereye alıp göz göz olana kadar pişiriyoruz.
- Ocak’tan alınan muhallebinin içine kremayı döküp telle pürüzsüz olacak şekilde karıştırıyoruz.
- Bardaklara öncelikle çektiğimiz bisküvilerden 2 yemek kaşığı kadar koyuyoruz.
- Sonra bardağın kenarlarına dilimlediğimiz muzlardan yerleştiriyoruz.
- Üzerine 2 kepçe kadar muhallebimizden döküp en üstüne tekrar bisküviden koyuyoruz.
- 3-4 saat buzdolabında dillendirdikten sonra servis yapabilirsiniz Hem çok hafif hemde çok lezzetli bir tarif şimdiden afiyet olsun
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder