GoT 8. sezon 3. bölüm fragmanı yayınlandı!

Uzun zamandır beklenen Game of Thrones 8. sezon başladı. 2 yıldır beklenen kış sonunda geldi. İlk bölümü dünyada milyonlarca kişi tarafından izlenen dizinin, ikinci bölümü de sevenleriyle buluştu. İkinci bölümün ardından Game of Thrones 8. sezon 3. bölüm fragmanı yayınlandı.

Game of the Thrones 8. sezon 3. bölüm 28 Nisan’da!

Game of the Thrones 8. sezon 3. bölüm fragmanı bize savaşın bir önizlemesini gösterdi. Dizi bildiğiniz gibi bu yıl final yapıyor. Bu yüzden 8. sezonun önemi oldukça büyük. Yalnızca 6 bölüm sürecek olan yeni sezonda her bölüm birer film tadında geçecek. 3. bölüm fragmanı da bunun en net göstergelerinden biri olarak karşımıza çıktı.
Game of the Thrones 8. sezon 3. bölüm fragmanında ateşler yanıyor. Mancınıklar hazırlanıyor. Jon Snow’u dehşete düşmüş bir şekilde görüyoruz. Britanyalı Tarth ise askerleri topluyor. Fragmanın başında ise Gray Worm kaskını takarak savaşa hazır olduğunu işaret ediyor.
Game of Thrones son sezonun üçüncü bölümü 28 Nisan Pazar günü HBOkanalında yayınlanacak. ABD’de yayınının hemen ardından ülkemizde de izlenebilecek.

Yorumlar