Ana içeriğe atla
Cevizli Havuç Tarator Tarifi 
 
Cevizli Havuç Tarator Tarifi İçin Malzemeler
- 500 gr havuç
 
- 500 gr süzme yoğurt
 
- 2 yemek kaşığı mayonez
 
- 1 çay bardağı ceviz içi
 
- 1 diş sarımsak
 
- 1/4 (çeyrek) çay bardağı zeytinyağı
 
- Tuz
 
Cevizli Havuç Tarator Tarifi Yapılışı
- Havuçları rendeleyin ve zeytinyağı ile tavada havuçlar hafif yumuşayana kadar kavurun.
 
- Ayrı bir kapta süzme yoğurt, iki yemek kaşığı mayonez, dövülmüş sarımsak, bir çay kaşığı tuz ve dövüşmüş cevizi karıştırın.
 
- En son havuçlarla karıştırıp servis edin.
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
Yorumlar
Yorum Gönder