9 Haziran 2019 Pazar

Cevizli Havuç Tarator Tarifi

Cevizli Havuç Tarator Tarifi İçin Malzemeler

  • 500 gr havuç
  • 500 gr süzme yoğurt
  • 2 yemek kaşığı mayonez
  • 1 çay bardağı ceviz içi
  • 1 diş sarımsak
  • 1/4 (çeyrek) çay bardağı zeytinyağı
  • Tuz

Cevizli Havuç Tarator Tarifi Yapılışı



  1. Havuçları rendeleyin ve zeytinyağı ile tavada havuçlar hafif yumuşayana kadar kavurun.
  2. Ayrı bir kapta süzme yoğurt, iki yemek kaşığı mayonez, dövülmüş sarımsak, bir çay kaşığı tuz ve dövüşmüş cevizi karıştırın.
  3. En son havuçlarla karıştırıp servis edin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder