Huawei P30 Pro için önemli güncelleme geldi

Huawei‘e uygulanan baskıların ardından şirket halen cihazlarını geliştirmeye ve değiştirmeye devam ediyor. Huawei P30 Pro kamera güncellemesi ile de oldukça iyi olan kamerasındaki birçok sorunu giderecek!

Huawei P30 Pro kamera güncellemesi ile daha iyi bir deneyim sunacak!

Huawei‘in iddialı amiral gemisi P30 Pro çıktığından bu yana kamerası ile dikkat çekiyordu. Fakat şirket bu kamerayı iyileştirmeye devam etmekten vazgeçmiyor. Bu yüzden Huawei P30 Pro için kamerasının çektiği fotoğrafların görüntü kalitesini iyileştirmeye odaklanan yeni güncellemeyi sundu.
316 MB boyutunda olan bu güncelleme ile fotoğraf kalitesi iyileştirildi ve renklerin daha doğal ve orijinal tonlara yakın görünmesi sağlandı. Ayrıca, yeni güncelleme ile Huawei renk sıcaklığını ve HDR algoritmasını da oldukça değiştirdi.
Huawei P30 Pro kamera güncellemesi ile daha iyi bir deneyim sunacak! - ShiftDelete.Net
Renk konusunda da daha gerçekçi görüntüler elde etmek için karşıtlık yani contrast dediğimiz ayarda fazlasıyla azaltılmış. 9.1.0.161 olarak geçen güncelleme ayrıca dinamik bir duvar kağıdı kullanırken yaşanılan kilit ekranı bildirimleri ile ilgili sorunu da gidermiş.
Güncellemelerin çoğunda olduğu gibi, yayınlanan güncelleme yavaş yavaş yayılıyor. Ülkemize veya cihazı kullandığınız bölgeye ulaşması biraz zaman alabilir. Ancak, en azından Huawei‘in mevcut cihazlara yazılım güncellemeleri sağlama konusundaki odağının ve üreticinin mücadelelerini görebilmek birçok kullanıcıyı rahatlatacak.

Yorumlar