İki Renkli Magnolia Tarifi İçin Malzemeler
- 1 lt süt
 - 2 yumurta sarısı
 - 1 su bardağı şeker
 - 4 yemek kaşığı tepeleme nişasta
 
Piştikten sonra eklemek için;
- 1 pk krema
 - 1 pk vanilin
 - 1 yemek kaşığı tepeleme margarin veya tereyağ
 
Sonradan eklemek için ;
- 1 çay bardağı damla çikolata
 - 60 gr sütlü çikolata
 
Ara katları için;
- 1 küçük pk bebe bisküvisi
 - 1 su bardağı soğuk süt
 
İki Renkli Magnolia Tarifi Yapılışı
- Tenceremize tereyağ, vanilin ve krema hariç tüm malzemeleri alıp güzelce çırpalım daha sonra ocağın altını açıp koyulaşana kadar karıştırmaya devam edelim.
 - Göz göz olunca altını kapatıp terayağını ve vanilyayı ekleyip güzelce karıştıralım.
 - Daha sonra 1 pk krema ilave edip mikserle güzelce çırpalım.
 - Çok fazla vakit kaybetmeden hazırlamış olduğumuz muhallebiyi ikiye bölelim.
 - Ayırmış olduğumuz muhallebinin birine 1 çay bardağı damla çikolata ve 60 gr kadar sütlü çikolata ilave edip güzelce çırpalım ,çikolatanın tamamen erimesini sağlayalım.
 - Kuplarımızın dibine süte batırılmış 2-3 tane bebe bisküvisi dizelim kupların yarısına kadar sade muhallebi koyalım, arasına yine bebe bisküvisini sütle ıslatıp dizelim en son kata kakaolu muhallebiden koyalım.
 - İsteseniz sıkma torbası veya hamur dağıtıcı ile kuplara pay edebilirsiniz daha rahat pay edersiniz
 - Üzerine rendelenmiş beyaz çikolata veya fındık fıstık ile süsleyip oda ısısına gelince buzdolabına kaldırıp 2-3 saat sonra servis edebilirsiniz. 
Afiyet olsun 
Yorumlar
Yorum Gönder