2020 iPhone’lar için önemli ekran özelliği

Birçok farklı marka cihazlarında 120Hz yenileme hızı ile çalışan ekranlarını kullanıcılara sundu ve sunmaya devam ediyor. Bugün sızdırılan bilgilere göre de2020 iPhone modelleri 120Hz ekran yenileme desteği ile kullanıcılara sunulacak.

2020 iPhone modelleri için 120Hz ekran yenileme desteği

Markalar cihazlarının ekran konusundaki özelliklerini geliştirmeye devam ederken Apple, özellikle mobil cihazlarında bu yenilikleri biraz daha geriden takip ediyordu. Her ne kadar diğer ürünlerinde oldukça kaliteli ekranlar sunsa da iPhone’lar için ekran konusunu bir tık daha arka planda bırakıyordu.
İsabetli sızıntılarıyla tanınan Twitter kullanıcısı Ice Universe’nin paylaşımıyla da Apple’ın 2020’de çıkartacağı iPhone ekranlarının 120Hz yenileme hızına sahip olacağını bildirdi.Apple bu teknolojiyi daha önce iPad, MacBook ve iMac’lerde kullanmış olsa da iPhone’lar için önemli bir yenilik olarak karşımıza çıkacak. Şirketin 120Hz’lik yeni ekran panelinin de AMOLED olması bekleniyor.
Ice Universe paylaştığı tweet ile Apple’ın ekran konusunda en büyük iki tedarikçisi olduğu bilinen Samsung Display ve LG ile tartıştığını da iddia etti. Şirketin yeni cihazlarındaki ekran panellerini kimin üreteceği ve nasıl üretileceği halen bilinmiyor. Ama Apple’ın tüm tartışmalara rağmen Samsung Display ile ekran panelleri üretimi konusunda yolları ayırmayacağı düşünülüyor.

2020 iPhone modelleri nasıl bir tasarıma sahip olacak?

Yeni iPhone modelleri kullanıcılara sunulmadan birçok farklı tasarımcı ortaya yeni konseptler çıkartıyor. Bu konseptlerin bazı oldukça uçuk şeyler olmasına rağmen bazıları da yeni gelecek iPhone modelleri hakkında önemli ipuçları veriyor.Geçtiğimiz günlerde yayınlanan 2020 iPhone modelleri tasarım konsepti de oldukça dikkat çekmeyi başardı. Peki yukarıdaki galeride gördüğünüz 2020 iPhone modeli konseptleri sizce nasıl?

Yorumlar