Apple Card çok yakında kullanıma sunulabilir

Mart ayında Apple tarafından duyurulan Apple Card, uzun bir süredir sessizliğini korumaktaydı. Ortaya çıkan yeni detaylara göre Apple Card çok yakın bir tarihte kullanıma sunulabilir.

Apple Card Ağustos ayında kullanıma sunulabilir!

Apple tarafından geçtiğimiz aylarda tanıtılan ve yaz aylarında kullanıma sunulacağı belirtilen kart, yeni raporlara göre Ağustos ayının ilk yarısındakullanıma sunulacak.Her ne kadar basit gibi görünse de, bu tip bir projenin de oldukça zorlayıcıolduğunu söyleyebiliriz. Bu noktada Apple ve iş birliği kuracağı Goldman Sachs’a önemli sorumluluklar düşüyor. Yayınlanan rapor her iki şirketin sorumluluk noktasındaki sorunları çözdüğünü, ancak Apple’ın ürünün ilk aşamalarında pek çok revize yaptığını ve bunun bir miktar zaman aldığını işaret ediyor.
Apple söz konusu tarihe yönelik bir açıklama yapmamasına karşın önceden ortaya çıkan görüntüler, bazı çalışanların bir süredir bu kartı kullanmaktaolduğunu işaret ediyordu. Bununla beraber yeni güncelleme ile gelen Apple Card desteği ve bazı ek değişiklikler, yeni kartın oldukça yakında olduğunu işaret etmekte.
Şu an için kartın Türkiye’de kullanıma sunulması ile ilgili bir planın olup olmadığı bilinmiyor. Peki siz bu kart hakkında ne düşünüyorsunuz? Türkiye’ye gelse kullanır mıydınız?

Yorumlar