Google Pixel 4 XL tasarımı sızdırıldı

Google Pixel 4’ün Google tarafından onaylanmasının ardından, Pixel 4 XLhakkında da sızıntılar gelmeye başladı. Pixel 4’ün daha gelişmiş ve büyük hali olarak lanse edilecek telefon Google Pixel 4 XL tasarımı detaylarıyla sızdırıldı!

Google Pixel 4 XL tasarımı tüm detaylarıyla ortaya çıktı!

Pixel 4 uzun süredir tasarımı ve özellikleri konusunda birçok sızıntı ile karşımıza çıkıyordu. Cihazın Google tarafından onaylanmasının ardından, Pixel 4 XL hakkında detaylar ortaya çıkmaya başladı ve Pixel 4 XL’ın 360 derecelik render videosu ortaya çıktı.
Çok fazla sensör barındıran cihaz, ince çerçevelerle eşleştirilen büyük bir ekrana sahip olmasına rağmen oldukça büyük bir üst çerçeve barındırıyor. Sızdırılan bilgiler ise 6.4 inçlik bir ekran boyutunun bizleri beklediğini söylüyor.Üst çerçevenin sol tarafına iki ön kamera yerleştirilmiş. Bu sensörlerin özellikleri henüz netleşmemiş olsa da süper geniş açılı bir kameraya sahip olması bekleniyor. Ayrıca Google’ın Pixel 4 ailesinde Face ID’ye rakip olacak yeni bir 3D yüz tanıma sistemini içereceği söylentileri de var.
Google’ın tamamen yenilenmiş ön paneline eşlik eden yeniden tasarlanmış bir arka panelde tasarım konusunda dikkat çekti. Şirketin kendisinin de onayladığı gibi, yaklaşmakta olan amiral gemisi ailesi arka yüzde büyük kare bir kamera modülü barındıracak.
Yakın zamanda sunulması beklenen cihazın donanımsal özellikleri konusunda herhangi bir şey bilinmiyor. Sızdırılan detayları sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Yorumlar