Instagram Van Gölü paylaşımı ile dikkat çekti

Sosyal medyanın en popüler platformlarından Instagram hem kullanıcı sayısıyla hem de sunduğu özelliklerle yükselerek ivmelenmeye devam ediyor. Bugün ise resmi Instagram hesabı paylaştığı Van Gölü Ekspresi fotoğrafı ile Türk kullanıcıların dikkatini çekti.

Resmi Instagram hesabı Van Gölü Ekspresi fotoğrafını paylaştı!

Popüler sosyal medya platformu Instagram, resmi profilinden belli aralıklarla farklı tarzda fotoğraflar paylaşıyordu. Bugün ise resmi profilinden paylaştığı Van Gölü Ekspresi fotoğrafı Türklerin dikkatini topladı.
TCDD‘nin Van Gölü Ekspresi olarak hizmet verdiği Ankara ile Tatvan arasında oldukça uzun süren ve güzel manzaralara şahitlik ettiren tren, bu yıl birçok gezginin ilk durağı olarak farklı Instagram fotoğrafları ile karşımıza çıkmıştı.
Bugün ise popüler fotoğrafçılarımızdan Hüseyin Taşkın‘ın gözünden bir kare ile Van Gölü Ekspresi küresel çapta duyulmuş oldu. Instagram Van Gölü Ekspresi’nin karlar içerisinden oldukça güzel manzarası arasından geçişinin fotoğrafını “#HelloFrom the Van Lake Express train with a view of Tatvan, Turkey.” notuyla 307 milyonluk takipçi kitlesiyle paylaştı.Gönderi Türklerin ilgisini çekmesiyle birlikte, birçok yabancının da merakını toplamayı başardı. Fotoğraf, 509.000 civarı beğeni ve 7.000 civarında yorum aldı. Fotoğrafın altına da Hüseyin Taşkın bu ulaşım tercihi hakkında kendi düşüncelerini paylaştı.

Yorumlar