Rainbow Six Siege için güncelleme geldi

Ubisoft’un oyun seirisi Tom Clancy’s seri oyunlarından birisi olan Rainbow Six Siege için güncelleme geldi. The Divison ve Rainbow Six Siege, en çok oynanan Ubisoft oyunları arasında yer alıyor. 1 Aralık 2015 tarihinde konsol ve PC için piyasaya çıkan oyunun, geçen ay yayınlanan Phantom Sight güncellemesi sonrasında gelen bu güncelleme ile oyunun hatları gideriliyor.

Rainbow Six Siege için güncelleme geldi

Güncellemenin yanı sıra Ubisoft, Delta Per Operator ve Pick Rate gruplarına bağlı takımların kazanma yüzdelerini paylaştı. Paylaşılan  veriler saldırı yapan ve savunma yapan takımların kazanma yüzdelerini göstermekte.

Saldırı yapan oyuncuların kazanma ihtimali (yüzde)Paylaşılan verilere göre oyundaki iki operatör (takım) Nøkk ile Warden en başarısız takım durumunda. Açıklamaya göre Ubisoft, bu iki takımı oyundaki diğer takımlarla dengelemeye çalışıyor.

Oyundaki Warden takımının oyuncuları yeterli galibiyeti alamadıkları için takımları eksi bölgede yer alıyor. Bunun haricinde Glaz takımının oyuncuları yeterli galibiyet sayısına sahip oldukları ve de galibiyet almaya devam ettikleri için artı bölgede yer alıyorlar. Jackal takımının oynanış tarzını değiştirmediği halde başarılı olmaya devam ettiği de gözlenebiliyor. Bu, oyuncuların beceri ve tarzını bulması ile başarıya gidilebileceğini doğrular nitelikte bir bilgi olarak sonuçlara yansıyor.
Ayrıca oyunda şu takımlarda yer almaktadır:
(Koruma Ekibi) Montagne, Blitz, Fuze, Recruit
(Saldırı Takımları)
Jackal
Echo
Maverick
Nøkk

Yorumlar