Samsung Galaxy Fold her an satışa sunulabilir

Çıkışı tam bir yılan hikayesine dönen Samsung Galaxy Fold, ekranında çıkan sorunlardan dolayı ertelenmişti. Yapılan açıklamalara göre Samsung Galaxy Foldtest aşamasında bulunuyor.

Samsung CEO’su : Galaxy Fold test aşamasında bulunuyor!

Yurt dışında verdiği röportajda kendisine sorulan bazı soruları yanıtlayan Samsung CEO’su DJ Koh, Galaxy Fold ile ilgili birkaç detaya da değindi. Sorunu anlamak için temele indiklerini belirten Koh, Galaxy Fold modellerinin şu an test aşamasında bulunduğunu belirtti. Yaklaşık 2,000 adet cihazla yapılan bu test, modellerde hata payı olmaması için sıkı denetimler içeriyor.
Bununla birlikte kendisine sorulan yeni modelin çıkış tarihi sorusunu da yanıtlayan Koh, bunun için henüz erken olduğunu ve çok az bir zamana daha ihtiyaç duyduklarını belirtti.

Son zamanlarda neler yaşanmıştı?

Geçtiğimiz haftalarda Samsung Display Başkan Yardımcısı Kim Seong-cheol, modelde bulunan pek çok ekran sorununun üstesinden geldiklerini belirtmişti. Modelin satışa sunulmasının ardından pek çok kişinin gözdesi haline geleceğini de belirten Kim Seong-cheol, modelin satışa sunulmaya hazır olduğunu söylemişti.

Yorumlar