Uygun fiyatlı Corby Rotha drone inceleme

Sizler için daha önce 99 lira ve 250 lira fiyat etiketine sahip uygun fiyatlı drone modellerini incelemiş ve fikirlerimizi belirtmiştik. Bu kez, profesyonel drone dünyasına giriş seviyesi olarak gösterebileceğimiz Corby Rotha drone inceleme videosu ile karşınızdayız. Bakalım giriş seviyesi Corby Rotha drone özellikleri neler?

Corby Rotha drone inceleme!

Corby Rotha drone GPS kontrol ve Full HD çekim özelliği ile dikkat çekiyor.Uygun fiyatlı drone, ilk defa drone kullanmak isteyen ancak yüksek fiyatlı drone kullanarak risk almak istemeyen kullanıcılar için oldukça ideal özellikler ile karşımıza çıkıyor.
Dilerseniz sözü daha fazla uzatmayalım ve sizleri inceleme ile baş başa bırakalım!

Corby Rotha drone neler sunuyor?

Drone, 1200-1500 lira fiyat aralığı ile kullanıcıların karşısına çıkıyor. İlk defa drone kullanmak isteyenler için kullanımı kolay şekilde tasarlanan drone, kullanım kolaylığının yanında belli başlı özellikler ile de kullanıcılara güven veriyor. Havada sabit kalabilen drone, GPS kontrol özelliği ile takip edilebilir bir şekilde uçurulabiliyor. GPS özelliği ile konumunu bulabilen drone, bu özellik sayesinde tek tuşla havalandığı konuma geri dönebiliyor.
Wi-Fi kontrol özelliği ile akıllı telefonlarımızdan kontrol edebildiğimiz drone, Full HD çekim yapabiliyor ve bu çektiği görüntüleri kullanıcının isteğine göre hafıza kartına veya akıllı telefonunuza kayıt edebiliyor. Corby Rotha droneinceleme içerisinde de detaylı olarak bahsettiğimiz özelliklerin arasında kullanıcıların en çok seveceği özelliklerden birisi de kaybolma engelleme özelliği. Rotha, şarj seviyesinin azalması veya sinyal kaybı durumunda kalkış yaptığı yere otomatik olarak dönebiliyor.
Otomatik olarak kalkış gerçekleştirebilen Corby Rotha drone, kullanıcının isteği üzerine herhangi bir kişiyi aktif olarak takip edebiliyor. İki farklı hız seçeneğine sahip drone, kullanıcın kullanımına göre seçeceği hız ile yüksek ivmeli manevralar gerçekleştirebiliyor.

Yorumlar