Xiaomi Avengers Endgame için zırh yaptı!

Geçtiğimiz aylarda vizyona giren Avengers Endgame, kısa sürede oldukça büyük ses getirmişti. Xiaomi Avengers Endgame için özel bir Iron Man zırhı çıkarttı.

Xiaomi Avengers Endgame için Iron Man zırhı yaptı!

Avengers Endgame’in bu denli popüler olmasının ardından Xiaomi de boş durmayıp, Avengers Endgame’de bulunan Iron Man Mk50 model numaralı zırhın robot figürünü yaptı. Yerel para birimiyle 1,600 TL değerindeki figür, Iron Man zırhının minyatür bir versiyonu şeklinde tasarlandı. Bu küçük figürün bir özelliği de, AR özelliği ile bağlantılı bir uygulama ile çalışabiliyor olması.Hareket işlevini de sahip olan bu minyatür robot, hareketlerini yeterli bir seviyede gerçekleştirebilmek için tam yedi farklı motor barındırıyor. Bu motorlara, pek çok sensör ve LED ışık da eşlik etmekte. Ayrıca LCD ekranIRsensörü gibi detayların da bulunduğunu söyleyebiliriz.
Tam şarjla yaklaşık olarak bir buçuk saat boyunca kullanılabilen robot, şarj edilebilir Li-ion pillere sahip. Yukarıda da bahsettiğimiz gibi 1,600 TL değerindeki bu robot, şu an için yalnızca Çin’de satılıyor. Daha detaylı olarak incelemek isterseniz YouTube üzerinde kısa tanıtım videoları bulunmakta.

Yorumlar