Çikolatalı Kat Kat Tarifi

Çikolatalı Kat Kat Tarifi İçin Malzemeler

  • 2 adet milföy yaprağı
  • Yeteri kader sürülebilir çikolata
  • Üzerine serpmek için toz şeker
  • Yumurta sarısı

Çikolatalı Kat Kat Tarifi Yapılışı

  1. Dikdörtgen milföy yaprağını 3 e bölünüz.
  2. Arasına çikolata sürerek katlayınız.
  3. Yüzüne yumurta sarısı sürüp şeker de serptikten sonra 180 derece fırında üzeri kızarıp kabarana kadar pişiriniz.
    Afiyet olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

24 Kişilik Kıbrıs Tatlısı Tarifi

  24 Kişilik Kıbrıs Tatlısı Tarifi İçin Malzemeler 1 litre süt 1 çay bardağı şeker 3 yemek kaşığı un 2 yemek kaşığı nişasta 1 paket krem şan...