‘Deli Mi Ne?’nin arkadaşları da açıklama yaptı

İstanbul Beşiktaş Vodafone Park’ta 14 Ağustos akşamı gerçekleştirilen UEFA Süper Kupa Finali’nde Liverpool ve Chelsea kozlarını paylaştı. Söz konusu müsabakaya Deli Mi Ne? İsimli YouTube kanalının sahibi Fester Abdü’nün sahaya girmesi damga vurdu. 100 binden fazla abonesini kaybeden Fester Abdü olayın ardından gözaltına alındı. Sonrasında ise çektiği bir videoyla açıklama yaptı. Aradan geçen kısa sürenin ardından Fester Abdü ile birlikte gözaltına alınan iki YouTuber da açıklama yaptı. Emre Durmuş ve Furkan Yaman da yaptıkları açıklamayla takipçilerine seslendi.

Emre Durmuş ve Furkan Yaman açıklama yaptı

1 milyondan fazla abonesi olan Emre Durmuş, Instagram hesabından yaptığı açıklamayla herkesten özür diledi. Dünyadaki farklı ülkeleri gezerek video çeken Durmuş’un yurt dışına çıkış yasağı alması işini doğrudan etkiledi. Durmuş açıklamasında da bu kısma değindi. Hayallerinin ve mesleğinin olumsuz etkilendiğini söyleyen Durmuş, her şeyin spontane ilerlediğini de belirtti. Durmuş sözlerine ‘Hiçbir şekilde alakam olmayan bir nedenden dolayı yaşananların bu noktaya gelmesine çok üzülüyorum’ diyerek devam etti.
Emre Durmuş’un yaptığı açıklamayı aşağıda bulabilirsiniz.Aynı şekilde Furkan Yaman da bir açıklamayla takipçilerine seslendi. Durmuş’un aksine YouTube’dan açıklama yapmayı tercih eden Yaman, yapılanlardan haberi olmadığını söyledi.

Yorumlar