Joker filminin yeni fragmanı yayınlandı!

En sevilen kötü karakterlerden olan Joker, çok yakında geçmişini anlatan bir filmle karşımıza çıkacak. Şimdiyse hep beraber Joker filmi yeni fragmanına bir göz atalım. Bakalım Joker filmi fragmanı bize ne gibi ipuçları veriyor?

İşte Joker filmi fragmanı!

DC Evreninin en azılı kötülerinden olan, buna karşılık dünya çapında en çok sevilen kötülerden olmayı başaran Joker, solo filmiyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Özellikle Batman ile birlikte beyaz perdedeki yerini alan Joker bu defa kendi hayatıyla karşımızda.
Filmde Joker’in suça sürüklenmeden önceki hayatı ele alınırken, annesine bakmaya çalışan başarısız bir komedyen olan Joaquin Phoenix tarafından canlandırılan Arthur Fleck’in hikayesi anlatılacak.Herhangi bir çizgi roman hikayesini temel almayan filmde Robert De Niro, Zazie Beets, Bill Camp, Frances Conroy, Brett Cullen, Glenn Fleshler, Douglas Hodge, Marc Maron, Josh Pais ve Shea Whigham yer alacak.
55 milyon dolar tahmini bütçe ile çekilen yapımın 4 Ekim tarihinde ülkemizde vizyona girmesi bekleniyor. Dilerseniz sözü fazla uzatmadan sizleri yeni fragman ile başbaşa bırakalım.

Yorumlar