Ana içeriğe atla
Kremalı Mantarlı Tavuk Tarifi
 
Kremalı Mantarlı Tavuk Tarifi İçin Malzemeler
- 500 gr kemiksiz tavuk göğsü
 
- 10-12 adet mantar
 
- 2 adet kırmızı kapya biber
 
- 1 paket sıvı krema
 
- 1 yemek kaşığı tereyağı
 
- Tuz
 
- Karabiber
 
Kremalı Mantarlı Tavuk Tarifi Yapılışı
- 1 yemek kaşığı tereyağını tavaya alalım.
 
- Eridikten sonra jülyen kesilmiş tavukları tavamıza alalım ve kavuralım.
 
- Tavuklarımız piştikten sonra üzerine ince ve jülyen kesilmiş kırmızı kapya biberimizi koyalım biraz kavuralım.
 
- Yıkanmış ve doğranmış olan mantarlarımızı da ekleyip 5 dk kavuralım.
 
- Pişen malzemelerin üzerine 1 paket sıvı kremayı tuz ve karabiberi de ekleyip krema koyulaşana kadar pişirelim.
 
- Pişen yemeğimiz servise hazırdır. Dilerseniz yanında patates püresi ile serviste yapabilirsiniz.
Afiyet Olsun 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
Yorumlar
Yorum Gönder