Oppo Reno 2 serisi özellikleri ve fiyatı ortaya çıktı!

Oppo bir süredir gündemde yer alan Reno 2 serisi özellikleri ve fiyatı ortaya çıktı. Bakalım Oppo Reno 2, Oppo Reno 2Z ve Oppo Reno 2F özellikleri ve fiyatınasıl?

Oppo Reno 2 serisi geliyor!

Ülkemizde de faaliyetlerine başlayan Oppo, geçtiğimiz Mayıs ayında Renoserisinin duyurusunu gerçekleştirmişti. Oppo Reno ve Reno 10x Zoommodellerinin tanıtımını gerçekleştiren marka ardından Reno Z modeliyle de sevenlerinin karşına çıkmıştı.
Marka henüz üstünden çok bir süre geçmeden yeni modelleri üzerindeki çalışmalarını tamamlamış gibi gözüküyor. Oppo Reno 2 serisi son günlerde gündeme gelirken modellere ait ilk bilgilerde gün yüzüne çıkmaya başladı.
Oppo’nun Reno 2 serisinde 20 kat yakınlaştırma sunacağı geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan görsellerde ve tanıtım videolarında duyurulmuşken şimdiyse serisinin diğer modellerine ait bilgiler geldi.

Oppo Reno 2 özellikleri ve fiyatı nasıl olacak?

Oppo Reno 2 ilk gelen bilgilere göre yine bir önceki modelle benzer tasarım çizgisine sahip olacak. Çentiksiz tam ekrana sahip olacak olan modelde 6.5 inçbüyüklüğünde 20:9 oranındaki ekran yer alacak. Modelin ekran kasa oranınınsa yüzde 93.1 olacağı iddia ediliyor.
Gorilla Glass 6 ile korunacak olan bu ekranın yanı sıra arka taraftaysa Gorilla Glass 5 cama yer verilecek. Gücünü Snapdragon 730G işlemcisinden alacak olan modelde 8 GB RAM’e ve 256 GB dahili depolamaya yer verilecek.Dörtlü kamera kurulumuyla gelecek olan akıllı telefon, 48 Megapikselçözünürlüğündeki Sony IMX586 sensörü kullanacak. Bunun yanı sıra akıllı telefonda 116 derece ultra geniş açıya sahip 8 Megapiksellik sensör, 13 Megapiksellik ve 2 Megapiksellik iki kamera sensörü daha bulunacak.
Ön yüzde ise özel tasarıma sahip açılıp kapanan 16 Megapiksellik kamera bulunacak. 4000 mAh bataryadan gücünü alacak olan model, VOOC 3.0 hızlı şarjla gelecek. Modelin fiyatı ise 35000 Hindistan Rupisi yani yaklaşık olarak 2750 TL fiyat etiketine sahip olacak.

Oppo Reno 2Z ve Reno 2F modelleri de seriye ekleniyor

Oppo’nun Reno 2 serisine dahil edeceği diğer modeller olan Reno 2Z ve Reno 2Fhakkında da yeni bilgiler gün yüzüne çıktı. Reno 2Z 6.53 inç büyüklüğünde Full HD+ ekranla gelecekken gücünü MediaTek Helio P90’dan alacak. Modelde yine 8 GB RAM ve 256 GB dahili depolama yer alacak.
Yine dörtlü kameranın bulunacağı akıllı telefonda 48 Megapiksellik ana kamera, 8 Megapiksellik ultra geniş açı kamera ve portre modları için kullanılacak olan iki adet 2 Megapiksellik sensör bulunacak.16 Megapiksellik açılıp kapanan ön kameranın bulunacağı modelin batarya kapasitesi ise 4000 mAh olacak. Reno 2Z ise 25000 Hindistan Rupisi fiyat etiketiyle satışa sunulacak.
Reno 2F ise serinin şimdilik hakkında en kısıtlı bilgiye sahip modeli olarak karşımızda. Yine dört adet arka kameraya sahip olacak olan model, 48 Megapiksellik ana kameraya sahip olacak ve 20000 Hindistan Rupisi fiyat etiketine sahip olacak.
Tüm modeller Android 9.0 Pie üzerinde çalışan ColorOS 6.1 ile piyasaya sürülecek. Bunun yanı sıra modellerinde Android 10 Q güncellemelerini de alacağı söyleniyor.

Yorumlar