Redmi Note 8 Pro özellikleri ve fiyatı sızdı!

Xiaomi’den koparak yeni bir marka haline gelen Redmi yeni modelini geliştiriyor. Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan Redmi Note 8, bu defa bir büyüğü ile karşımızda. Bakalım Redmi Note 8 Pro özellikleri ve fiyatı nasıl?

İşte Redmi Note 8 Pro özellikleri ve fiyatı!

Xiaomi’den koparak yeni bir marka haline gelen Redmi yepyeni modellerle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Redmi Note 8 geçtiğimiz günlerde TENAAkayıtlarında gün yüzüne çıkarken bu defa Redmi Note 8 Pro ile gündemimizde.Canlı olarak görüntülenen Note 8 Pro her ne kadar görseller kısıtlı olsa da modele dair ipuçları veriyor. Modelin arka yüzünü ve alt tarafını görebildiğimiz görsellerden anlaşıldığı kadarıyla Note 8 Pro dörtlü bir kamera kurulumu ve 3.5 mm kulaklık girişine sahip olacak.
6.3 inç büyüklüğünde Super AMOLED ekrana sahip olacak olan akıllı telefon, Full HD+ çözünürlük sunacak. Ekrandan parmak izi okuma teknolojisini bünyesinde barındıracak olan akıllı telefon, MediaTek Helio G90T işlemciden gücünü alacak.İşlemci hakkında küçük bir bilgi vermek gerekirse, bu işlemciyle birlikte Google Play üzerindeki uygulamaları son derece akıcı bir şekilde kullanılabileceği açıklanmıştı. Ancak henüz net bir şey söylemek pek mümkün değil.
64 Megapiksellik kameraya sahip ilk model olması beklenen Redmi Note 8 Pro, bunun yanı sıra 12 Megapiksel, 8 Megapiksel ve ToF kamerayı da bünyesinde barındıracak. 5000 mAh bataryadan gücünü alacak olan akıllı telefonun fiyatınınsa yaklaşık olarak 250 Euro olması bekleniyor.

Yorumlar