Ubisoft, Uplay indirimleri başladı

Ubisoft, kendine ait oyun platformu olan Uplay Store üzerinden kendi oyunlarında geçerli olacak şekilde Uplay indirim fırsatları sunmaya başladı. Listedeki oyunların standart sürüm yerine Deluxe Sürüm ve koleksiyon paketlerinden oluştuğunu belirtelim. Bazı oyunlar için fırsat yarın itibariyle sona erecek.Ayrıca Ubisoft’un platformunda yapılan satın alımların Türk Lirası ile gerçekleştirileceğini de söyleyelim. Buradan satın alacağınız oyunların Steamüzerinden aktif edilemeyeceğini de ayrıca belirtmek isteriz.
Paylaşılan tekliflerin yanı sıra platform içerisinden edinebileceğiniz oyun serilerinden bazıları şöyle: Assassin’s Creed SerisiFar Cry Serisi ve Watch Dogs Serisi
Fırsatın geçerlilik tarihine ilişkin bir bilgi sitede yer almıyor. Ancak bazı oyunlar için fırsat yarın itibariyle sona erecek. Bunun haricinde indirimli oyun ve paketlerden bazılarının fiyat bilgisini de sizlerle paylaşalım.
Assassin’s Creed Odyssey: Ultimate Sürüm: 235.60 TL
The Division 2: Ultimate Edition: 284.50 TL
Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands: Ultimate Edition: 203.60 TL
Far Cry 5 Gold Sürümü ve Far Cry New Dawn Deluxe Sürümü tek paket: 247.20 TL
Anno 2205 Ultimate Edition64.75 TL
Oyunların tamamına Uplay Store üzerinden erişmek için buraya tıklayabilirsiniz. Ayrıca belirlenen oyunların demo sürümlerine erişmek için de burayatıklayabilirsiniz.

Yorumlar