Et Fajita
Et Fajita Tarifi İçin Malzemeler
- Yarım kilo dana bonfile
- 1 adet kapya biber
- 4 adet yeşil biber
- 8 adet arpacık soğan
- Tuz
- Kekik
- 1 çay kaşığı kırmızı toz biber
- 1 çay kaşığı pul biber
- 1 çay kaşığı fajita baharatı
- 1 yemek kaşığı tereyağı
- 2 yemek kaşığı sıvı yağı
- 2, 3 diş sarımsak
Et Fajita Tarifi Yapılışı
- Jülyen doğranmış etlerimizi tavaya alalım.
- Suyunu bırakınca içine soğanları da atalım, suyunu çekene kadar kavuralım.
- Suyu çekilince sıvı yağı ve tereyağı koyalım.
- Ardından biberleri koyalım sarımsak ekleyelim, baharatları koyalım ve kavuralım.
- Piştikten sonra altını kapatalım. Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder