Huawei etkinliği ile ilgili tüm detaylar sızdırıldı

Huawei, 19 Eylül günü yeni Mate 30 ailesini tanıtacak. Bu etkinliğin sıradan bir etkinlik olmasını istemeyen Huawei, çeşitli sürprizler için hazırlıklarını sürdürüyor. Ancak, ne yazıkki bazı sızıntılar bu etkinliğin sürprizini kaçırıyor. Huawei etkinliği hangi modellere ev sahipliği yapacak?

Huawei etkinliği için geri sayım başladı

Huawei etkinliği tabii ki Mate 30 ailesinin başrolünde gerçekleştirilecek. Ancak, tanıtılacak olan Mate 30 ve Mate 30 Pro modellerine başka modeller de eşlik edecek. Bu etkinlikte Watch GT 2 akıllı saat modelinin yanında MediaPad M6 tabletin ve Huawei TV‘nin de tanıtılacağı düşünülüyor. Son sızıntılar da bu düşünceyi destekliyor. Aynı zamanda markanın yeni bir bileklik modelini de yine bu etkinlikte görücüye çıkacak.
Etkinlik ile ilgili sızıntılar devam ederken, Mate 30 ve Mate 30 Pro modelleri de en net haliyle internette boy göstermeyi sürdürüyor. Ortaya çıkan fotoğraflara baktığımızda, ekranda büyük bir çentik dikkat çekiyor. Bu çentiğin içinde muhtemelen yüz tanıma teknolojisi konumlanıyor. Arkada ise uzun zamandır hakkında dedikoduların çıktığı dairesel kamera tasarımı bizi karşılıyor.

Yorumlar