Kabak Tatlısı Tarifi

Kabak Tatlısı Tarifi İçin Malzemeler

  • 750 gr bal kabağı
  • 1 su bardağı şeker
Süslemek İçin ;
  • Kaymak
  • Ceviz

Kabak Tatlısı Tarifi Yapılışı

  1. 1 gece önceden doğradığımız kabaklara şekeri dökelim. buzdolabında bekletelim.
  2. Sulanan kabağın ağzını kapatarak fırında 180 derecede kızarana kadar pişirelim.
    Damak zevkinize göre şeker miktarını artırıp azaltabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

24 Kişilik Kıbrıs Tatlısı Tarifi

  24 Kişilik Kıbrıs Tatlısı Tarifi İçin Malzemeler 1 litre süt 1 çay bardağı şeker 3 yemek kaşığı un 2 yemek kaşığı nişasta 1 paket krem şan...