Redmi K20 Pro Exclusive Edition tanıtıldı!

Redmi tarafından bu yılın başında tanıtılan Redmi K20 Pro veya ülkemizde satılan adıyla Xiaomi Mi 9T Pro, Snapdragon 855 işlemcisi, 8 GB RAM’i ve açılır kameranın yer aldığı tasarımı ile yoğun ilgi gören telefonların başında geliyor.
Qualcomm’un Temmuz ayında Snapdragon 855 Plus işlemcisini tanıtması sonrasında, birçok telefon üreticisi cihazlarını bu işlemci ile güncelledi. Redmi’de nihayet beklenen adımı attı ve Redmi K20 Pro Exclusive Edition modelini tanıttı.

Redmi K20 Pro Exclusive Edition özellikleri

Beklendiği gibi 2.96 GHz hızında çalışan sekiz çekirdekli Snapdragon 855 Plus işlemciden güç alan telefon, 12 GB RAM ve 512 GB depolama ile alınabiliyor.
Bunun Xiaomi veya Redmi’nin telefonlarında sunduğu en yüksek bellek / depolama yapılandırması olduğunu belirtmeliyiz. Kameranın güncellenmesi beklenirken, Redmi’nin tercihi K20 Pro ile aynı kalmasından yana olmuş.Bu kapsamda 48 Megapiksel çözünürlüğündeki f/1.75 diyaframa sahip olan Sony IMX586 ana kameraya, 8 Megapiksel çözünürlüğünde f/2.4 diyaframa sahip telefoto ve 13 Megapiksel çözünürlüğünde ultra geniş açılı kamera eşlik ediyor.
Ön tarafta 20 Megapiksel çözünürlüğünde kamera yer alıyor. Gelişmiş bir ses deneyimi için telefon Hi-Fi ses sunuyor. Android Pie işletim sistemi ve MIUI 10 kullanıcı arayüzü ile kutudan çıkıyor. 27W hızlı şarj cihazı, 4000 mAh kapasiteli bataryadan beslenen telefonun kutu içeriğinde yer alıyor.

Redmi K20 Pro Exclusive Edition fiyatı

Dört farklı renk seçeneği ile gelen telefonun başlangıç modeli (8 GB RAM + 128 GB depolama) yaklaşık 380 dolar fiyat etiketine sahip.

Yorumlar