Aside Tatlısı Tarifi İçin Malzemeler
- 2 su bardağı süt
 - 2 su bardağı su
 - 1 su bardağı pekmez
 - 3 yemek kaşığı toz şeker
 - 4 yemek kaşığı un
 - 2 yemek kaşığı tereyağ
 
Aside Tatlısı Tarifi Yapılışı
- Derin bir kabın içerisinde süt, su, un, toz şekeri buluşturup güzelce karıştırın pekmezi de ekleyip yine karıştırmaya devam edin.
 - Ayrı bir tencereye tereyağını eritin yaptığımız pekmezli karışımı dökün.
 - Orta ateşte sürekli karıştırarak koyu ama akıcı bir kıvam aldıktan sonra ocaktan alıyoruz kırılmış ceviz, fındık, hindistan cevizi ile süsleyip afiyetle tüketiyoruz
.
NOT : İster sıcak ister soğuk yiyebilirsiniz. 
Yorumlar
Yorum Gönder