24 Ekim 2019 Perşembe

Kış Keki Havuç Ceviz Tarçın Tarifi

Kış Keki Havuç Ceviz Tarçın Tarifi İçin Malzemeler

  • 2 yumurta
  • 1 su bardağı şeker
  • Sıvı yağ
  • 1 su bardağı süt
  • 1 adet rendelenmiş havuç
  • 1 su bardağı ezilmiş ceviz
  • 1 tatlı kaşığı tarçın
  • 1 er paket vanilya
  • Kabartma tozu
  • 2 su bardağı un

Kış Keki Havuç Ceviz Tarçın Tarifi Yapılışı

  1. Yumurta şeker iyice çırpılır. Süt sıvı yağ konulur çırpmaya devam.
  2. Sonradan havuç ceviz kabartma tozunu hepsini konulur.
  3. Spatula yardımıyla kekin havasını çok öldürülmeden karıştırılır.Yağlanmış
  4. 180 derece fırında pişirilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder