Kış Keki Havuç Ceviz Tarçın Tarifi
Kış Keki Havuç Ceviz Tarçın Tarifi İçin Malzemeler
- 2 yumurta
- 1 su bardağı şeker
- Sıvı yağ
- 1 su bardağı süt
- 1 adet rendelenmiş havuç
- 1 su bardağı ezilmiş ceviz
- 1 tatlı kaşığı tarçın
- 1 er paket vanilya
- Kabartma tozu
- 2 su bardağı un
Kış Keki Havuç Ceviz Tarçın Tarifi Yapılışı
- Yumurta şeker iyice çırpılır. Süt sıvı yağ konulur çırpmaya devam.
- Sonradan havuç ceviz kabartma tozunu hepsini konulur.
- Spatula yardımıyla kekin havasını çok öldürülmeden karıştırılır.Yağlanmış
- 180 derece fırında pişirilir.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder