OnePlus 7T Pro tanıtıldı! Özellikleri ve fiyatı

OnePlus 7T modelinin tanıtıldığı 26 Ekim günü tüm gözler OnePlus 7T Pro modeline çevrilmişti. Ancak, şirket şaşırtıcı bir kararla bu modeli tanıtmadı. Aradan geçen zamanın ardından yeni model de görücüye çıktı. Tasarım ve donanım özellikleriyle ön plana çıkan telefon, kamerasıyla da etkilemeyi başardı. İşte OnePlus 7T Pro özellikleri ve fiyatı!

OnePlus 7T Pro özellikleri

OnePlus 7T Pro, bir önceki amiral gemisi modeli OnePlus 7 Pro modeliyle oldukça benzer tasarım detaylarıyla bizleri karşılıyor. Neredeyse tamamen çerçevesiz ekranla gelen telefonda açılabilir kamera yer alıyor.
Ekran tarafında OnePlus 7T Pro, 6.65 inç boyutunda, 1440 x 3100 piksel çözünürlüğünde ve 19.5:9 formatında QHD+ Fluid AMOLED ekrana ev sahipliği ediyor. HDR10+ teknolojisine ve 90 Hz tazeleme hızına sahip olan ekran, Gorilla Glass 6 ile korunuyor.
Snapdragon 855 Plus işlemcisinden güç alan OnePlus 7T Pro’ya grafik tarafında hızlandırılmış Adreno 640 grafik birimi eşlik ediyor. Telefonun RAM tarafında ise 8 GB RAM‘in yer aldığını görüyoruz. Depolama tarafında ise 128 GB ve 256 GB olmak üzere iki ayrı seçenek bulunuyor. Hafıza, MicroSD kart ile artırılamıyor.
Kamera konusunda OnePlus, bir önceki amiral gemisi modellerinde olduğu gibi bu modelinde de kamera konusunda da oldukça iddialı. Telefonun arkasında 3 kameraya yer verilirken ön tarafta tek kameraya yer verildiği görülüyor. 3 arka kameradan birincisi, 48 Megapiksel çözünürlüğünde ve f/1.6 diyafram açıklığında geniş açılı fotoğraflar çekebiliyor.
Arka tarafta geniş açılı ana kameraya ek olarak telefoto kamera ve ultra geniş açılı kamera eşlik ediyor. Telefoto kamera, 8 Megapiksel çözünürlüğünde ve f/2.4 diyafram açıklığında. Ultra geniş açılı kameranın değerleri ise, 16 Megapiksel ve f/2.2 şeklinde.
Ön kameraya baktığımızda ise 16 Megapiksel çözünürlüğünde ve f/2.0 diyafram açıklığında bir kamera bizleri karşılıyor. Ön kamera açılabilir kamera tasarımı ile birlikte kullanılmadığı zaman gizleniyor.
Bluetooth 5.0 ve aptX HD desteğine sahip olan telefonun fiziksel bağlantı tarafında da yalnızca USB Type-C‘ye yer verildiğini görüyoruz. Telefonda kulaklık girişi bulunmuyor.
4085 mAh kapasiteli bataryaya sahip olan OnePlus 7T Pro, 30W‘lık şarj adaptörü ile birlikte kutudan çıkıyor. Ayrıca telefona Android 10 işletim sisteminden beslenen OxygenOS 10 arayüzü eşlik ediyor.

OnePlus 7T Pro fiyatı

Güncellenecek…

Yorumlar