Tapas Tarifi İçin Malzemeler
- 6 dilim beyaz ekmek
- 1 küçük küp doğranmış domates
- 2 adet M boy yumurta
- 50 gram ezilmiş beyaz peynir
- 3 parmak kalınlığındaki kangal sucuk (küp doğranacak)
- 1 adet küçük kapya biber
- 1 adet sivri biber
- 1 çay kaşığı kırmızı pul biber
- Yarım çay kaşığı tuz
- Çeyrek çay kaşığı karabiber
- Yarım yemek kasığı ince doğranmış tereyağ
Üzeri İçin ;
- 3 dilim cheddar ya da kaşar peyniri
Tapas Tarifi Yapılışı
- Tüm malzemeler karıştırılır.
- Dilimlenmiş ekmeklerin üzerine sürülüp 170 derecelik fırının ızgara kısmında 10 dakika pişirilir.
- Üzerine de fırından çıkmaya yakın peyniri koyulup eriyince servise hazırdır.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder