En güzel oyunlar – PC için en iyi oyunlar

Yeni bir oyuna başlamak istiyor, ancak karar vermekte zorluk çekiyorsanız ve PC dünyasında yeniyseniz: en güzel oyunlar derlemesi ile karşınızdayız. İşte 2019 yılının sonuna gelirken, PC kullanıcılarının denemesini tavsiye ettiğimiz en iyi oyunlar için bir liste oluşturduk.
Bu oyunlar orta seviye bilgisayarlarla rahatlıkla oynanabiliyor. Ancak, Nvidia RTX ekran kartı ve Intel  Coffee Lake Refresh işlemciler gibi üst seviye donanımlara sahip olanlar, en güzel oyunlar listemizdeki bazı yapımlardan çok daha fazla keyif alacak.

Keyifli vakit geçirebileceğiniz en iyi oyunlar

Call of Duty Modern Warfare Battle Royale

Call of Duty: Modern Warfare (2019)

Bu yılın en çok beklenilen oyunlarından birisi olan Call Of Duty: Modern Warfare, 25 Ekim tarihinde oyuncular ile buluştu. Oyun çıkışından hemen sonra çeşitli eleştiriler ile gündeme gelmiş olsa da, oldukça iyi grafiklere sahip.
Sinematik sahneler ve ortamın ayrıntılı yapısı oyuncuların beğenisini kazanıyor. Savaşmaktan ve silahın geri tepmesinden çok daha fazlasını CoD’un yeni oyununda bulabiliyorsunuz. Uyumlu bir ekran kartına sahipseniz, Nvidia’nın işin izleme teknolojisi ile oyun deneyimi çok daha üst noktalara taşınıyor.

Yorumlar