Galaxy Note 10 Lite için müjdeli haber geldi

Bilindiği üzere Samsung önümüzdeki ay Galaxy S10 Lite ve Galaxy Note 10 Lite modellerini kullanıcılar ile buluşturacak. FCC tarafından verilen sertifika Note 10 Lite ile birlikte telefon hakkında merak edilen bazı detaylar onaylandı.
Tabi, bunların başında Note serisinin vazgeçilmezi olan S-Pen kalem geliyor. FCC, Lite adını taşımasına rağmen cihazın S-Pen ile geleceğini onayladı. Kalem 5.80 x 4.35 x 105.18 mm boyutları ile Note 10’dakinden biraz büyük olacak.

Galaxy Note 10 Lite S-Pen karmaşası sona erdi

Bu sayede ergonominin artırıldığı dile getirilirken, kutudan çıkacak kalem merak ediliyor. Zira, teknoloji devinin Bluetooth destekli standart bir S-Pen’e mi yoksa Note 10 serisi ile gelen gelişmiş bir S-Pen’e mi yer vereceği şu anda bilinmiyor.
Galaxy Note 10 Lite S-Pen karmaşası sona erdi - ShiftDelete.Net
Note 10 ile gelen kalem, jiroskop ile donatıldı. Bu sayede kalem deneyimi çok daha üst noktalara taşınırken, fotoğraf çekmek için bir uzaktan kumandaya dönüşebiliyor. Aynı zamanda telefondaki videoları düzenlemeyi kolaylaştırıyor.
Snapdragon 730 veya 735 işlemciden güç alması beklenilen telefon, 6.7 inçlik Super AMOLED ekrana ev sahipliği yapacak. 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanı ile gelmesi beklenilen telefonda, Infinity-O ekran tasarımı kullanılacak.

Yorumlar