Ana içeriğe atla
Kapuska Tarifi İçin Malzemeler
- 1 orta boy lahananın yarısı
 
- 1 orta boy soğan
 
- Ufak 1 parça kaburga kemiği
 
- Yarım çay bardağı pirinç
 
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
 
- 2 kaşık salça
 
- Tuz
 
- Pul biber
 
- Karabiber
 
Kapuska Tarifi Yapılışı
- Lahanayı fotoğraf ta ki gibi doğrayın soğanı yemeklik doğrayın ve tencereye alın.
 
- Kaburga kemiğini de alın birlikte kavurun daha sonra salçasını ekleyip kavurun.
 
- Ardından lahana ve pirinci de ekleyin biraz kavurun suyunu ayarlayın.
 
- 1-2 kaynatın baharatlarını ve tuzunu atın kısık ateşte pişirin.
AFİYET OLSUN  
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
Yorumlar
Yorum Gönder