Kapuska Tarifi

Kapuska Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 orta boy lahananın yarısı
  • 1 orta boy soğan
  • Ufak 1 parça kaburga kemiği
  • Yarım çay bardağı pirinç
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 2 kaşık salça
  • Tuz
  • Pul biber
  • Karabiber

Kapuska Tarifi Yapılışı

  1. Lahanayı fotoğraf ta ki gibi doğrayın soğanı yemeklik doğrayın ve tencereye alın.
  2. Kaburga kemiğini de alın birlikte kavurun daha sonra salçasını ekleyip kavurun.
  3. Ardından lahana ve pirinci de ekleyin biraz kavurun suyunu ayarlayın.
  4. 1-2 kaynatın baharatlarını ve tuzunu atın kısık ateşte pişirin.
    AFİYET OLSUN 

Yorumlar