iPhone 11 Pro gibi: Huawei Nova 6 SE tanıtıldı!

Huawei uzun bir bekleyişin ardından Nova 6 ailesini tanıttı. Seri şu anda Nova 6, Nova 6 5G ve Nova 6 SE olmak üzere üç modelden oluşurken, orta seviye bir donanıma ev sahipliği yapan Nova 6 SE’nin arka kamera tasarımı dikkat çekiyor.
Arka tarafta dört kamera yer alıyor olsa da, iPhone 11 Pro modelini andıran bir kamera çıkıntısı bulunuyor. Gelin, şimdi Huawei Nova 6 SE özellikleri ve fiyatı gibi detaylara yakından göz atalım.

Huawei Nova 6 SE özellikleri ve fiyatı

Cihazın 6.4 inç büyüklüğündeki delikli LCD ekranı Full HD+ çözünürlük sunuyor. Ekranın sol üst köşesindeki delik 16 Megapiksel çözünürlüğündeki ön kameraya ev sahipliği yaparken, Nova 6 ile benzer şekilde parmak izi okuyucu yan tarafta.
Huawei’nin Haziran ayında tanıtımını gerçekleştirdiği Kirin 810 işlemcisi cihaza güç veriyor. 7 nm fabrikasyon süreci ile üretilen ve 2.27 GHz hızında çalışan sekiz çekirdekli işlemci, Mali-G52 MP6 GPU’ya ev sahipliği yapıyor.
                                                                                                   Orta seviye telefonda pek göremediğimiz 8 GB RAM‘e sahip olan telefon, 128 GB dahili depolama alanı ile geliyor.
Arkada ise 48 Megapiksel çözünürlüğündeki ana ve 8 Megapiksel ultra geniş açılı kameraya, 2 Megapiksel çözünürlüğünde makro kamera ve derinlik algılama sensörü eşlik ediyor. 4200 mAh kapasiteli bataryadan beslenen ve 40W SuperCharge desteğine sahip olan telefon, 315 dolar başlangıç fiyatına sahip.

Yorumlar