Audio Technica kulaklığa şık Japon ahşabı dokunuşu

Audio Technica denildiği zaman akla kaliteli ve şık kulaklıklar geliyor. Markanın kulakları özellikle profesyonel olarak müzik ile ilgilenen insanların ellerinin ilk gittiği ürünler arasında yer alıyor. Bununla birlikte Audio Technica ahşap detaylı kulaklık ile tekrar karşımıza çıkıyor. Oldukça şık görünen ahşap detayı kulaklığın sağladığı sesin kalitesi oldukça iyi görünüyor.

Audio Technica ahşap detaylı kulaklık çok şık

Ahşap malzemeler daha çok karşımıza mobilyalarda çıkıyor olsa da deneysel çalışmayı seven bazı markalar farklı ürünlerine de bu detayı ekliyor. Audio Technica da nadir bulunan bir Japon ahşapından ürettiği kulaklığı TH-AWKT Audiophile ile kullanıcılarının karşısına çıkıyor. Daha çok farklı tasarımsal şeylerden hoşlananlara seslenen bu kulaklık, özel bir ahşap kutuda satılıyor.
Kulaklıklar, iki ayrı akustik kapakçığı sayesinde geniş bir ses alanı ile hassas ses sağlayan yüksek verim alınmasını sağlayan Alman Permendur manyetik devresine sahip özel 53 mm sürücülerle birlikte geliyor.
Audio Technica ahşap detaylı kulaklık
Audio Technica ahşap detaylı kulaklık, kulak üstünde mükemmel bir uyum yakalanması adına sert bir magnezyum alaşımı kullanılarak açılı ve hafif olacak şekilde tasarlanmış. Kulaklığın sünger kısmında ise özel bir deri kullanılmış. Aynı deri detayı kafa bandı tarafında da kullanılmış.
Kulaklığın ahşap kısmı Japon işçiliğine dayanıyor. Audio-Technica kulaklık Tokyo’da elle monte ediliyor. Elle işlenen çizgili abanoz sayesinde net, doğal ses üretimi için istenmeyen rezonansın bastırılması sağlanıyor.
Kulaklığın teknik detayları ise şu şekilde:
Kulaklık Tipi: Arkası kapalı dinamik
Sürücü Çapı: 53 mm
Frekans Tepkisi: 5-45.000 Hz
Maksimum Giriş Gücü: 2000 mw
Duyarlılık: 102 dB / mW
İç direnç: 48 ohm
Ağırlık: 405 g
Kulaklık kablosu: Çıkarılabilir 3,0 m (9,8 ‘) kablo (A2DC – 6,3 mm (1/4 “) altın kaplama stereo kablo; elastomer kılıf, OFC); çıkarılabilir 3,0 m (9,8’) dengeli kablo (A2DC ila 4 pimli XLRM; elastomer kılıf , 6N-OFC).
Kulaklığın fiyat etiketinde 1.899 dolar yazıyor.

Yorumlar