31 Mayıs 2020 Pazar

Muzlu Magnolia Tarifi

Muzlu Magnolia Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 litre süt
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 2 yemek kaşığı un
  • 3 yemek kaşığı nişasta
  • 1 yumurta sarısı
  • 1 paket krema
  • 1 vanilya
  • Muz ( istediğinize göre çilek ve kivi de kullanabilirsiniz) 🍌 🍓 🥝
  • Petibör bisküvi ( bebe bisküvisi veya burçak bisküvi de olur)

Muzlu Magnolia Tarifi Yapılışı

  1. Kremamızı hazırlayalım. Nişasta, un, şeker, yumurta sarısı ve sütü bir kaba alalım.
  2. Çırpma teli ile karıştıra karıştıra koyulaşıp kaynayıncaya kadar pişirelim.
  3. Göz göz olunca ocağımızı kapatalım ve içine vanilyayı ekleyelim.
  4. Vanilyayı da ekledikten sonra mikser ile 5 dakika kadar çırpalım. Hem daha pürüzsüz bir kıvamda oluyor hemde un kokusu hiç kalmıyor.
  5. 1 paket bisküviyi rondodan geçirelim.
  6. Muzları dilimleyelim.
  7. Servis kaplarına önce bisküvileri serpelim sonra krema ilave edip yanlarına muzları yerleştirelim.
  8. Üzerine bisküvileri serptikten sonra muz dilimleri ile süsleyelim.
  9. Yaklaşık 2 saat kadar soğuttuktan sonra servis edebilirsiniz.
Afiyet olsun 😊.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder