Steam’de en iyi 20 TL altı oyunlar – 30 Haziran

Bu hafta da en iyi 20 TL altı oyunlar listemizle sizlerleyiz. Belirli zamanlarda indirim yapan oyun platformu, şu günlerde yaz indirimlerini başlatmış durumda. Büyük ve küçük hayran kitlesi bulunan birçok oyunda indirime giden platform, Steam Yaz İndirimleri ile oyuncuları kendisine çekmeye çalışıyor. İşte bu indirimde yer alıp dikkate değer Steam 20 TL altı oyunlar listesi…
Bu hafta listede yer alan oyunlardan fiyatı 5 TL’den de düşük olan oyunlar yer alıyor. Her oyunun anlatımında, oyun hakkında bilgiler ve indirim miktarı yer alıyor. Ayrıca oyunların hangi tarihe kadar indirimde olacağını, oyunun başlığı altında bulabilirsiniz. Oyunların normal fiyatı ve indirimli fiyatını karşılaştırmanız da mümkün.

Bu haftanın en iyi 20 TL altı oyunlar listesi

Bu hafta da listemizde yer alan oyunlar aksiyon, macera, simülasyon, strateji ve RP türünden kendisini gösteriyor. Yapılan indirimler de incelendiğinde, yüzde 60 ile yüzde 90 arasında olduğu görülüyor. Listede en yüksek fiyatlı oyun  17,80 TL iken, en düşük fiyatlı oyun ise 1,85 TL. Neredeyse sudan ucuz olan bu oyunlar, oyunculardan olumlu yorumlar almayı da başardı. 6 oyunu göstereceğimiz bu listede oyunların mağaza sayfasına da ulaşabilirsiniz.
Bu haftaki listeye bir simülasyon ve strateji oyunuyla başlıyoruz.

Plague Inc: Evolved

                                                   Dünya olarak zor bir salgın dönemi yaşadık ve yaşamaya devam ediyoruz. Bu dönemde salgın konulu yapımlara da ilgi artmış durumda. Bir salgını konu edilen Plague Inc: Evolved da, ölümcül olan hastalığa karşı mücadele vermek gerekiyor. Oyunda 20 farklı senaryo bulunuyor ve oyuncular birbirinden farklı deneyim elde edebiliyor.
Normal satış fiyatı 24 TL olan oyun, yüzde 60 indirim aldı ve 9,60 TL’ye indi. Oyunculardan “çok olumlu” yorumlara sahip olan oyun, 9 Temmuz tarihine kadar indirimli fiyatla oyuncularla buluşacak.

Yorumlar