Mermer Kek Yumuşacık Tarifi

  Mermer Kek Yumuşacık Tarifi İçin Malzemeler 3 adet yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı süt Yarım su bardağı sıvı yağ 1 adet vanilya 1 adet kabartma tozu 2,5 su bardağı un Daha sonradan eklemek için; 3 yemek kaşığı süt 3 yemek kaşığı kakao Üzeri için isteğe bağlı; Damla çikolata Mermer Kek Yumuşacık Tarifi Nasıl Yapılır? ilk önce klasik yumurta ve şekeri mikserle çırpın, daha sonra içine süt ve sıvı yağ ekleyerek tekrar çırpalım en son içine un, vanilya, kabartma tozunu eleyip ekleyerek çırpın. Yağlanmış kek kalıbına harcın yarısını dökün. Diğer yarısına kakao ve süt ekleyip tekrar çırpın onu da en üstüne ekleyip çatal yardımıyla karıştırın en üstüne damla çikolata serpebilirsiniz. 180 derecede 45 dakika pişiren sıcak kalıptan çıkartmayın ılıklaştıktan sonra çıkartın afiyett olsun bu tarif bi efsane yumuşacık

Kaşık Kaşık Yediren Magnolia Tarifi

 

Malzemeler

  • 1 paket bebe bisküvisi
  • Muz
  • Çilek

Muhallebisi için

  • 1 litre süt
  • 1 su bardağı un
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 paket süt krema
  • 1 paket vanilya

    Nasıl Yapılır?

  • Krema ve vanilya hariçindeki bütün malzemeleri tenceremize alarak çırpalım.
  • Ocağın altını açarak koyulaşana kadar pişirelim.
  • Ara ara karıştırarak ılımaya bırakalım.
  • Bisküvimizi robotta toz haline getirelim.
  • Ilıyan muhallebimize vanilya ve kremamızıda ekleyerek mikserin yüksek devrinde 5 dakika çırpalım.
  • Bardaklarımızın altına 1. 5 yemek kaşığı olacak şekilde bölüştürelim.
  • Çilekleri dilediğimiz şekilde ekleyelim.
  • Ara ilk katlarına muzlarımızı koyalım.
  • Muhallebimizi yeterince koyarak yüzlerine birer kaşık olacak şekilde bölüştürelim
  • 2 3 saat muz dolabında dinlendirdikten sonra servis yapalım.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kuzeyden Gelen 5 Gerilim Romanı!

Makarneks Tadında Domates Soslu Makarna Tarifi

Video boyutu küçültme nasıl yapılır?