23 aralık dizi reytingleri

 23 Aralık Cuma gününün reyting sonuçları açıklandı. Dün akşam yayınlanan birbirinden keyifli yapımlar arasında kıyasıya reyting rekabeti vardı. Türkiye'nin en çok izlenen kanallarından Kanal DFox Tv, Tv8, Star TvTrt 1 ve Atv'de sevenlerinin karşısına çıkan yapımlardan hangisinin yoğun ilgi gördüğü merak edildi. Diziler, filmler ve gündüz kuşağı programları arasında geçen kıran kırana mücadelenin sonuçları da belli oldu. 

Peki hangi yapım reyting sıralamasında birinci oldu? İşte 23 Aralık Cuma reyting sonuçları... 

23 Aralık Cuma günü yayınlanan yapımların reyting sonuçları açıklandı. Televizyon izleyicileri hangi yapımın en çok izlendiğini, kendi takip ettiği yapımın kaçıncı sırada yer aldığını merak etti.Total’de zirvenin sahibi son günlerin en popüler Star TV yapımlarından Yalı Çapkını oldu.Listenin ikinci sırasına ise, gündüz kuşağı programı denildiğinde akla gelen ilk yapımlardan olan Esra Erol'da yerleşti.

Listenin ikinci sırasına ise, gündüz kuşağı programı denildiğinde akla gelen ilk yapımlardan olan Esra Erol'da yerleşti.

Total listenin üçüncü sırasında Yalı Çapkını dizisinin yeni bölümden önce yayınlanan özeti yer aldı.TOTAL İLK 10 PROGRAM

TOTAL İLK 10 PROGRAM

Yorumlar