Lavaş Ekmeğinden Lezzetli Tost Tarifi

 

Malzemeler

  • ️1 lavaş ekmeği (bir kişilik)
  • ️1 yemek kaşığı domates salçası ile 1 diş sarımsak karışımı
  • ️3 yarım dilim peynir
  • ️6 dilim sucuk veya salam
  • ️İsteyene frenk soğanı veya maydanoz

️Kızartmak için;

  • 1 yemek kaşığı tereyağı

    Nasıl Yapılır?

  • Lavaş ekmeğini tezgaha alın.
  • Aşağıdan yukarıya doğru ortasına kadar kesin ve domates sarımsak salçasını her yerine sürün.
  • Şimdi sağ tarafı peynirle kaplayın.
  • Üst tarafa frenk soğanını yayın.
  • Altı dilim sucuğu sol tarafına dağıtın.
  • Lavaş ekmeğinin sağ tarafını yukarı doğru katlayın.
  • Sonra sola doğru katlayın.
  • Sonunda bir üçgen oluşmalıdır.
  • Tereyağlı bir tavada önünü ve arkasını kızartın.

Yorumlar