Malzemeler
- ️1 lavaş ekmeği (bir kişilik)
- ️1 yemek kaşığı domates salçası ile 1 diş sarımsak karışımı
- ️3 yarım dilim peynir
- ️6 dilim sucuk veya salam
- ️İsteyene frenk soğanı veya maydanoz
️Kızartmak için;
- 1 yemek kaşığı tereyağı
Nasıl Yapılır?
- Lavaş ekmeğini tezgaha alın.
- Aşağıdan yukarıya doğru ortasına kadar kesin ve domates sarımsak salçasını her yerine sürün.
- Şimdi sağ tarafı peynirle kaplayın.
- Üst tarafa frenk soğanını yayın.
- Altı dilim sucuğu sol tarafına dağıtın.
- Lavaş ekmeğinin sağ tarafını yukarı doğru katlayın.
- Sonra sola doğru katlayın.
- Sonunda bir üçgen oluşmalıdır.
- Tereyağlı bir tavada önünü ve arkasını kızartın.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder