Vivo’nun yeni modeli daha çıkmadan Samsung’un tahtını salladı!

 Bu ayın 20’sinde düzenlenmesi beklenen Vivo etkinliğinde yeni X Flip, Fold 2 ve Pad 2 tanıtılacak. Fakat içlerinde en çok dikkat çeken, şirketin ilk dikey katlanır formdaki modeli oldu. Geçtiğimiz aylarda sızıntılarını sıkça görsek de canlı görüntüleri ilk kez paylaşıldı. İşte Vivo X Flip özellikleri ve tasarımı…

Vivo X Flip özellikleri ve tasarımı!

Bugün Weibo’da ortaya çıkan bazı reklam çekimi görsellerinde Çinli oyuncu Wang Ziwen’in X Flip ile poz verdiği görüldü. Büyük ekranı, çift kamerası ve kabartmalı elmas desenli mor versiyonunun geleceği kesinleşti. Tabii siyah ve altın şeklinde iki versiyonu daha olacak.

Görüntüler, kapağı kaplayan ekranın köşeleri hafifçe kavisli olan bir tasarıma sahip olduğunu gösteriyor. Yuvarlak kamera adasında iki kamera ve Zeiss logosu bulunurken, LED flaş sağ tarafta yer alıyor. Şu anda akıllı telefonlarda yaygın olan düz kenar trendine karşın, X Flip dört tarafı hafifçe kavisli olan geleneksel bir tasarımı koruyor.Oyuncunun ellerinden telefonun gerçek boyutunu kesin olarak belirleyemeyiz. Ancak iç kısımda 6,8 inçlik katlanabilir bir ekran bekleniyor. Bu, Find N2 Flip ile aynı çapraz uzunlukta ve Galaxy Z Flip4 ve Moto Razr 2022’den biraz daha büyük ve Huawei P50 Pocket’dan biraz daha küçük olduğunu gösteriyor. Sızıntılarda yer alan teknik özellikleri aşağıda bulabilirsiniz.

Vivo X Flip teknik özellikleri:

Cihaz ModeliVivo X Flip
Ekran6.81 inç AMOLED
Çözünürlük1080 x 2400 piksel
Yenileme Hızı90 Hz
İşlemciQualcomm Snapdragon 870
Çekirdekler1x 3.2GHz ARM Cortex-A77
3x 2.42GHz ARM Cortex-A77
4x 1.8GHz ARM Cortex-A55
GPUAdreno 650
Pil3300mAh
Hızlı Şarj33W
Ana Kamera64MP Sony IMX682
Ultra geniş açı
Derinlik Sensörü
Makro Lens
Ön Kamera44 Megapiksel Sony IMX680
İşletim SistemiFuntouch OS 11.1 (Android 11)
Bellek8GB RAM + 128GB / 256GB Dahili Depolama
Ekstra ÖzelliklerEkran Parmak İzi Sensörü, NFC, Çift Ekran Modu, 5G Desteği

Yorumlar