Pastane Usulü Supangle Tarifi İçin Malzemeler
- 1 litre süt
- 1 su bardağı şeker
- 3 yemek kaşığı nişasta (tepeleme)
- 3 yemek kaşığı kakao
- 1 adet yumurta sarısı
- 1 yemek kaşığı tereyağ
- 120 gram çikolata
- Yarım su bardağı buz gibi su
Pastane Usulü Supangle Tarifi Nasıl Yapılır?
- Uygun tencereye kakao,yumurta ve nişastayı alıp hepsini karıştırıyoruz.
- Ardından üzerine süt ve şekeri ekleyip pişiriyoruz.
- Göz göz olunca ocaktan alıp içine tereyağ ve çikolatayı ekleyip erimesini sağlıyoruz.
- Tamamen erdikten sonra soğuk suyu ekleyip güzelce karıştırıyoruz.
- Ardından kaselere paylaştırıp bir kaç saat dinlendirip servis ediyoruz
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder