31 Mayıs 2023 Çarşamba

Pastane Usulü Supangle Tarifi

 

Pastane Usulü Supangle Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 litre süt
  • 1 su bardağı şeker
  • 3 yemek kaşığı nişasta (tepeleme)
  • 3 yemek kaşığı kakao
  • 1 adet yumurta sarısı
  • 1 yemek kaşığı tereyağ
  • 120 gram çikolata
  • Yarım su bardağı buz gibi su

    Pastane Usulü Supangle Tarifi Nasıl Yapılır?

  • Uygun tencereye kakao,yumurta ve nişastayı alıp hepsini karıştırıyoruz.
  • Ardından üzerine süt ve şekeri ekleyip pişiriyoruz.
  • Göz göz olunca ocaktan alıp içine tereyağ ve çikolatayı ekleyip erimesini sağlıyoruz.
  • Tamamen erdikten sonra soğuk suyu ekleyip güzelce karıştırıyoruz.
  • Ardından kaselere paylaştırıp bir kaç saat dinlendirip servis ediyoruz 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder