Adana Kebap (Airfry içinde) Tarifi

 

Adana Kebap (Airfry içinde) Tarifi İçin Malzemeler

  • 300 gram kıyma(koyun dana eti karışık)
  • 2 orta boy soğan
  • 2 küçük kapya biber
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 3-4 dal maydanoz
  • 2-3 diş sarımsak

    Adana Kebap (Airfry içinde) Tarifi Nasıl Yapılır?

  • Kıyma tuz ile yoğurulur.
  • Soğan, kapya biber maydanoz ve sarımsak rondoda ince çekilir.
  • Kıymaya eklenir.
  • Tahta kebap şişlerine dizilir.
  • Airfry’da 10-12 dk bir yüzü, 10-12 dk diğer yüzü kontrollü bir biçimde 200 derecede pişirilir.
  • Kebapları çevirirken kebapların üzerine fırça ile sıvı yağ sürülebilir. Deneyenlere afiyet olsun.

Yorumlar