Borcamda Malaga Pasta Tarifi

 

Borcamda Malaga Pasta Tarifi İçin Malzemeler

Keki için;

  • 3 adet yumurta
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 çay bardağı süt
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 2-3 yemek kaşığı kakao
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilin
  • 1,5 su bardağı un

Krema için;

  • 4 su bardağı süt
  • 1 çay bardağı şeker
  • 1 yumurta
  • 2 yemek kaşığı nişasta
  • 3 yemek kaşığı un

Piştikten sonra;

  • 1 tatlı kaşığı tereyağı

Soğuduktan sonra;

  • 1 paket  kremşanti ekleyip 4-5 dk miksele çırpılır.

Üzeri için;

  • 1 çay bardağı süt
  • 10 adet muz

Ganaj için;

  • 1 paket krema
  • 140 gram sütlü bitter çikolata

    Borcamda Malaga Pasta Tarifi Nasıl Yapılır?

  • Kek çırpılır,175 derecelik fırında pişirilir. Soğuduktan sonra üzerine 1 çay bardağı süt dökülür.
  • Krema malzemeleri bir kaba alınıp pişirilir. Ocağı kapattıktan sonra tereyağı eklenir.
  • Soğuduktan sonra kremşanti ekleyip mikserle 4-5 dk miksele çırpılır. Kekin üzerine dökülüp yayılır, muzlar üzerine dizilir.
  • Ganaj için; krema ocağa alınıp iyice ısıtılır. Ocağı kapatıp çikolatalar eritilir. Muzların üzerine dökülür. Soğuduktan sonra servis yapabilirsiniz.

Yorumlar