Unsuz Ve Yağsız Kurabiye (İçi Yumuşak) Tarifi

 

Unsuz Ve Yağsız Kurabiye (İçi Yumuşak) Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 büyük yumurta akı
  • Yarım su bardağı hindistan cevizi
  • 2 yemek kaşığı kakao
  • 1 su bardağı çekilmiş ceviz
  • Yarım su bardağından biraz fazla pudra şekeri
  • Yarım paket vanilya
  • 2-3 yemek kaşığı damla çikolata
  • Yarım çay kaşığı kabartma tozu

Üzeri için

  • Bolca pudra şekeri

    Unsuz Ve Yağsız Kurabiye (İçi Yumuşak) Tarifi Nasıl Yapılır?

  • Çikolata hariç tüm malzemeleri ekleyip karıştırıyoruz.
  • En son çikolatayı da ekleyip buzlukta 15,20 dakika bekletiyoruz.
  • Dolaptan çıkarıp yuvarlıyoruz ve bol pudra şekerine bulayıp tepsiye diziyoruz.
  • Önceden ısıtılmış 160-170 derece fırında pişiriyoruz.
  • Çatladıktan 1,2 dakika sonra fırından alırsanız çok iyi olur yoksa sertleşecektir.

Yorumlar