- Bağlantıyı al
- X
- E-posta
- Diğer Uygulamalar
Tavada Bamya Kızartma Tarifi İçin Malzemeler
- 250 gram bamya
- 1 adet limon
- 1 diş sarımsak
- Zeytinyağı
- Tuz
Tavada Bamya Kızartma Tarifi Nasıl Yapılır?
- Öncelikle bamyaların saplarını kesip temizleyin.
- Bamyaları yarım limon suyuyla yıkayın. Suyunu süzün.
- Bamyaların üzerine 1 diş sarımsak rendesi, yarım limon suyu ve limon kabuğu ekleyin.
- Biraz zeytinyağı ve tuz ekleyip karıştırın.
- Tavayı ısıtın. Orta ateşte soslanmış bamyayı ekleyip pişirin.
- Bağlantıyı al
- X
- E-posta
- Diğer Uygulamalar
Yorumlar
Yorum Gönder