yeni yıl

yeni yılın barış huzur kardeşlik getirmesini ekonomik yönden en iyi şekilde geçirmeniz dileğiyle Her Yeni Yıl, yeni tazelenen umutların, çoğalan sevgilerin habercisidir. 2015 yılı da böyle olsun ama hep güzel olsun.. Nice Yıllara..

 Ho ho ho! Mutlu yıllar! Yepyeni bir yıla sevgiyle, sevenlerinle, sevdiklerinle merhaba de?

 En kötü günümüz hiç gülmediğimiz gündür. Yeni yılın dolu dolu ve geniş en içten gülümsemelerle dolu geçmesi dileğiyle mutlu yıllar..

 YENİ YILDA; Hayatı tutabilmek, Sevgiyi kaçırmamak, Keşke dememek için düşlerini ikiyle çarp bu kez... Ve onları gerçekleştirecek zamanı ayır kendine... MUTLU YILLAR!!

 Yeni yılda; hayatı tutabilmek, sevgiyi kaçırmamak, keşke dememek için düşlerini ikiyle çarp bu sefer… Ve onları gerçekleştirecek zamanı ayır kendine. Mutlu Yıllar…

 2015 yılına gireceğimiz şu günlerde istediğiniz her şeyin gerçekleşmesi dileğiyle. Geleceğinizi oluşturacak her yeni gün bir önceki günden daha güzel, isteklerinize uygun ve sizi mutlu edecek şekilde olsun! İyi Seneler!

 Sağduyu aklın kapıcısıdır. Görevi: Kuşkulu fikirlerin içeri girmesine, ve de dışarı çıkmasına engel olmaktır.Yeni yılda hepizin mutlu, sağduyulu ve sağlıklı günler getirmesi dileğiyle.. .                            .new year bring peace peace fraternity wish you the best of economically Every New Year, new hopes are renewed, a harbinger of the growing love. 2015 Whether you like but always get nice .. Nice to years ..

♥ Ho ho ho! Happy New Year! A brand new year with love, your loving, love of what you say hello?

Today is the worst day ever ♥ we laugh. Full of the new year and happy new year filled with large Wishing most sincere smile ..

♥ NEW YEAR; To keep his life, to miss the love, this time i hit with that I wish to avoid falling ... And take the time to perform them himself ... HAPPY NEW YEAR !!

♥ new year; To keep your life, do not miss the love, with that I hit the wish to avoid falling this time ... And take the time to perform them himself. Happy New Year ...

♥ we enter 2015. We wish to realize everything you want in these days. Come to each new day to create more beautiful than the previous day, according to your request and get in the way will make you happy! Happy New Year!

♥ Common sense is the mind of the doorman. Position: Questionable ideas ingress, and also go out to the barrier olmaktır.y hepiz happy new year, with common sense and hope to bring healthy days ..

Yorumlar