Fortnite 2018/oyun

?Fortnite Battle Royale nedir

Fortnite Battle Royale, Fortnite için oynaması ücretsiz, çevrimiçi rekabet içeren bir çok oyunculu moddur. Ana çevrimiçi modunu da içerir ama geliştirme devam ettikçe güncellenir, oynanışı ve mücadeleyi canlı tutar.Fortnite’in kendine özgü inşa etme yeteneklerinin ve oyuncuların birbiriyle kapıştığı heyecanlı çatışmalarda yıkılabilir ortamların bulunduğu tamamen ücretsiz, 100 oyunculu, rekabetçi çok oyunculu moda kendinizi kaptırın.
Savaş otobüsünden atlayın ve zafer kazanmak için üretin, inşa edin ve yağmalayın. Ayakta kalan son oyuncu kazanır.

Sadece sığınak aramayın, inşa edin.En fazla dört kişilik oyuncuların hayatta kalmak adına devasa bir yıkılabilir dünyayı keşfettiği, kaynaklar topladığı ve kuleler ve çılgın silahlar yapmak için birlikte çalıştığı Fortnite’ın ‘aksiyon dolu’ dünyasına hoş geldiniz!

‘The Storm’ olarak bilinen gizemli ve dehşet veren olaydan sonra dünya nüfusunun %98’i yok olur, hayatta kalan bir grup, gezegeni istila eden canavarlardan ve kendilerinden kurtarmak için bir arada çalışmalı.
Save the World’de arkadaşlarınızla takım olun ve mutant canavar dalgasıyla mücadele ettikten sonra düşmanın çaresizce yıkmaya çalışacağı mazgallı siperler inşa edin. Düşman gruplarını limanda tutmak amacıyla yıkıcı etkiye sahip tuzaklar inşa etmek için dikenli çubuklar, zehirli oklar ve nöbetçi silahlarını kullanın.
Battle Royale’de ister yalnız kurt olarak ya da ister dört oyuncuya destek veren bir ekibin parçası olarak devasa 100 oyunculu savaşlarda kapışın. Elinizde sadece bir baltayla savaş alanının ortasına inin ve zafer kazanmak için mütevazı toplardan yıkıcı roketatarlara kadar silahlar toplayın ve kalan son oyuncuyu indirene kadar mücadele edin.

Yorumlar