Asus Zenfone 6 artık daha iyi bir kameraya sahip!

Akıllı telefon pazarındaki iddialı günlerine tekrar dönmek isteyen Asus, 16 Mayıs tarihinde yani iki hafta önce yeni amiral gemisi Asus Zenfone 6‘yı duyurmuştu. Kamerası ile oldukça dikkat çeken Zenfone 6 için ilk güncelleme yayınlandı.
16.1210.1904.115 yazılım sürüm numarasını taşıyan güncellemenin odak noktasında güvenlik var. Güncelleme sonrasında Süper Gece Modu ve HDR++ ( HDR Gelişmiş Mod ) ile yapılan çekimlerin çok daha iyi hale geldiği belirtiliyor.

Zenfone 6 güncelleme aldı! Kamera artık daha iyi

Bu modlar kullanılarak yapılan çekimler çok daha hızlı bir şekilde işlenirken, aynı zamanda çok daha iyi bir görüntü kalitesi sunulması bekleniyor. Buna ek olarak ses kontrol tuşları ile kamera uygulamasının işlevselliği artırıldı. Bu tuşları kullanarak yakınlaştırma yapabiliyor veya fotoğraf çekebilirsiniz.
Asus, kullanıcıların Kamera uygulamasından bu tuşların görevlerini ayarlamasına imkan tanıyor. Telefonun varsayılan duvar kağıdı ve zil sesini değiştiren güncelleme, kamera mekanizmasının daha stabil bir şekilde çalışmasını sağlıyor.

Yorumlar